در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ٢ تا ۶ درجه‌ای دما در خراسان رضوی از فردا  (٢ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 

  • کد خبر: ۱۶۰۱۳۳
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
کاهش ٢ تا ۶ درجه‌ای دما در خراسان رضوی از فردا  (٢ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به افزایش ابرناکی و احتمال بارش باران گفت: از فردا شاهد روند کاهش دما در اکثر نقاط استان خواهیم بود و این کاهش دما به طور موقت بین ۲ تا ۶ درجه است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ زهرا آهنگر زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته فریمان  با منفی ٨ درجه و سرخس با ٣٢ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های خراسان رضوی بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان‌ بردسکن  با سرعت ۴٣ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ١٢ و ٢٩ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٣٢ درجه و در سردترین ساعات به ١٢ درجه خواهد رسید. 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه ها و مدل‌های هواشناسی از عصر فردا در سطح  استان شاهد افزایش ابرناکی، وزش باد و بارشهای رگباری و رعد و برق به ویژه  در مناطق غرب و شمال غرب استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: اما وزش باد تا اواسط هفته جاری در مناطق مختلف استان شدت خواهد داشت که در نواحی بادخیز به صورت شدید و همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

گفتنی است؛  از فردا شاهد روند کاهش دما در اکثر نقاط استان خواهیم بود و این کاهش دما  به طور موقت بین ۲ تا ۶ درجه است.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ٨١ بوده و امروز مشهد با شاخص ٨٠ در شرایط قابل قبول قرار دارد. ایستگاه‌‌های سمزقند و خیام جنوبی در شرایط ناسالم قرار دارند و ایستگاه تقی آباد در شرایط پاک است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->